Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Planet Garancia

A garancia minden vásárló számára fontos!

Termékeink gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a pontos munkára és az is nagyon fontos, hogy azok hibátlan, kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek. Ezek tudatában biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, és használatuk örömet okoz számodra – így minden termékünkre 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Amennyiben mégis előfordul, hogy nem vagy megelégedve a kapott termékkel, küldd vissza nekünk a vásárlástól számított 15napon belül, add meg a megrendelési azonosítót és az emailcímet, amivel a terméket rendelted, illetve add meg a számlaszámot, ahová a vételárat utalhatjuk neked. Ehhez feltétel, hogy a terméknek legalább 30%-a még meglegyen. A visszaküldés költsége ebben az esetben téged terhel.

Fontos még, hogy a pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a termékekre tudunk vállalni, melyeket közvetlenül a planetmosokapszula.hu webshopban vásároltál.

A pénzvisszafizetési garancia csomagban vagy együttes akcióban történő vásárlásokra csak abban az esetben érvényes, ha az egész csomagot visszaküldöd.

A további rendelkezéseket az ÁSZF tartalmazza.

 

“A kockázat a miénk – az élvezet a tiéd!”

Az oldal tetejére