Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miből van a mosókapszula héja?

Miből van a mosókapszula héja?

Te is jártál már úgy, hogy nem oldódott fel egy mosókapszula teljesen a mosásnál és a ruhákon ott maradt egy nyálkás valami, amit alig lehetett a ruhából kiszedni?

Legtöbbször egy ilyen rossz tapasztalat miatt vagytok bizalmatlanok a mosókapszulánkkal szemben. Biztosíthatunk róla, hogy a mi kapszulánkkal ez nem fog előfordulni. Lássuk csak, miből van a Planet mosókapszulák héja?

Biztosan kíváncsi vagy arra, mi rejlik a kapszula héjában. Sokan aggódnak, és nem is alaptalanul, hiszen más termékek esetében találkoztak már olyan kapszulákkal, amelyek makacsul ragaszkodtak a ruhákhoz, még a mosás után is hagyva maguk után foltokat. Nos, ne aggódj, a Planet kapszulák mások.

Első és egyben leggyakoribb kérdés: miből készül a kapszula héja? Nos, itt jön a csodálatos tudomány és a környezettudatosság összefonódása. A Planet kapszulákat ugyanis fermentációval és biotechnológia segítségével állítják elő, ehhez nádcukrot használnak alapanyagként. A kapszula héja vízben teljesen feloldódik, de csak vízben. Ne aggódj, a mosószer nem fogja feloldani a kapszula héját, még akkor sem, ha valamelyik kapszula kalandos utazása során esetleg megsérült a dobozban.

Ami pedig a környezettudatosságot illeti, a Planet kapszulák héjában nincs mikroműanyag, gyorsan és teljesen lebomlik akár egy 30 fokos mosásban is.

Nem csak a ruháidat óvják, hanem a környezetet is. Ezek a kapszulák nem toxikusak sem a vízi élővilágra, sem az emberekre, semmilyen koncentrációban. Igazán beleköthetetlen. A Planet mosókapszuláknál környezetvédelmi szempontból egyszerűen nincs jobb alternatíva.

A Planet kapszulák új szintet képviselnek a tisztaság és környezetvédelem terén. Legyen szó ruháid védelméről vagy a környezetvédelemről, ezek a kapszulák mindent megtesznek, és még egy kis tudományt is csempésznek a mindennapjaidba.

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekes infók
Az oldal tetejére