Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bolygóbarát Pőre Pipere nemcsak bolyongóknak!

Bolygóbarát Pőre Pipere nemcsak bolyongóknak!

Szeretnél pazarmentesen készülődni a nyári kalandokra? Ha utazni indultok, és ezt a lehető legminimálisabb csomaggal próbáljátok megoldani, ami a bőrápolást illeti, az Origi a segítségetekre lesz! Lássuk, milyen ötletes, gazdaságos és környezetbarát hozzávalókat ajánlunk a nagy családi vakációtokhoz!

  • Egy semleges illatú szappannal - mint például a Ginger-Lime, Grenadine, Mocca Peeling, Cream & Milk, Lavender Field- az egész család akár hetekig tud fürdeni! 
  • Samponod magaddal viheted hozzá illő fém tárolóban! Ráadásul még balzsamot sem kell cipelj hozzá, annyira jól ápolják a finom olajok a hajat!
  • A deokockát és a sarokápoló kockát szintén bedobhatod egy-egy fém tárolóba, kis helyet foglal, nem kenődik össze mással! 
  • A család minden tagjának, kicsiknek, nagyoknak, érzékeny bőrűeknek a bőrvédelme egyaránt megoldható a Napkencével, mellyel biztonságosan tudtok fürdőzni, napra menni - égés nélkül!
  • Ha azonban mégis megtörtént a baj, vagy csak jólesik a hosszú strandolások utáni bőrtáplálás, a levendulavizes Cool Lotion a lehető legjobb gondoskodás a kipirosodott, kiszáradt bőrnek!

Az "alapfelszereltség" mellett, ha marad még zsebkendőnyi hely a bőröndben, vagy ha nem egy rakás gyerekkel és strandcuccal utazol, kényeztesd magad Origi módra: vigyél magaddal bőrtípusodnak megfelelő 50 ml-es arckrémet, BB krémet a nappali csavargásokhoz, arcpermetet az instant felfrissüléshez, fém tárolóban pedig mennyei parfümkockát a csábító éjszakákhoz, apunak-anyunak egyaránt!

Látod?

Akár repülővel, akár autóval utaztok, az Origivel zölden, helytakarékosan és bolygóbarát módon megoldhatod piperédet a vakációhoz, miközben bőröd a maximális gondoskodást kapja!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: termékeinkről
Az oldal tetejére